Uwaga! Od sierpnia 2017 forum jest w trybie tylko do odczytu.

Dlaczego? Dlatego, że społeczność TYPO3 przeniosła się na slack'a i stackoverflow:
  • Przeczytaj artykuł wprowadzający do slacka, w którym dowiesz gdzie i jak się zarejestrować.
  • Jeżeli masz pytania odnośnie Polskiej Społeczności TYPO3 zapraszamy na kanał slack'a #community-pl. Rozmawiamy tam w języku polskim.
  • Pytania dotyczące samego TYPO3 zadawaj po angielsku na stackoverflow oznaczając je tagiem "typo3". Następnie posługując się linkiem do tego pytania postaraj się zachęcić ludzi z kanału slack'a #typo3-cms lub bardziej pasujących kanałów tematycznych, żeby na nie odpowiedzieli.
  • Możesz też oczywiście zadawać pytania na slacku bez zakładania wątków na stackoverflow, ale wówczas wiedza ta nie jest indeksowana przez googla i część osób nie będzie chciała Ci z tego powodu pomagać.
  • Dla części osób dzielących się wiedzą ważne jest też budowanie reputacji na stackoverflow. Jest to kolejny powód dla którego powinieneś zadawać pytania na stackoverflow by zwiększyć swoje szanse na znalezienie odpowiedzi. Pamiętaj, żeby oceniać odpowiedzi!
Tematy bez nowych odpowiedzi

powermail - tłumaczenie, czy ktoś posiada?


Autor Wiadomość
Napisane: 25.06.2010 [20:30]
bocian
Twórca tematu
zarejestrowany: 05.05.2010
Posty: 9
Witam!

Czy jest dostępne tłumaczenie Powermail. Głownie chodzi mi o FE - komunikaty które zwraca jak się nie wypełni pola itd.
Napisane: 25.06.2010 [21:01]
kss
zarejestrowany: 19.07.2007
Posty: 1341

Na serwerze tłumaczeń 70% pliku pi1 powermaila jest przetłumaczona.

Kiedy ostatni raz pobierałeś pliki tłumaczeń przez Extension Manager?

=======================================
t33k
Napisane: 25.06.2010 [21:02]
bocian
Twórca tematu
zarejestrowany: 05.05.2010
Posty: 9
Przed chwilą.

Nie znajduje mi żadnego tłumaczenia dla powermail.
Napisane: 25.06.2010 [23:06]
kss
zarejestrowany: 19.07.2007
Posty: 1341

Niewygodne to, ale do plików tłumaczeń zawsze możesz się dostać tak:
http://translation.typo3.org/typo3conf/l10n/pl/powermail/pi1/pl.locallang.xml

A dlaczego Ci nie pobiera - nie wiem. Spróbuj w EM wybrać jako mirror - ostatni serwer na liście.
Skasuj też pliki tłumaczeń w typo3temp/

=======================================
t33k
Napisane: 25.06.2010 [23:13]
bocian
Twórca tematu
zarejestrowany: 05.05.2010
Posty: 9
Mam wybrany ostatni mirror ale nic z tego mam dla tego rozszerzenia N/A kiedy wybieram Update Translation.

Może to problem z Typo 4.4.0.

No nic, dzięki za radę.
Pobiorę i wstawię to ręcznie.
Napisane: 24.08.2011 [08:50]
ilewy
zarejestrowany: 12.08.2011
Posty: 35
Spróbuj usunąć wszystko z katalogu typo3temp. Mi pomogło przy błędach aktualizacji.