Uwaga! Od sierpnia 2017 forum jest w trybie tylko do odczytu.

Dlaczego? Dlatego, że społeczność TYPO3 przeniosła się na slack'a i stackoverflow:
  • Przeczytaj artykuł wprowadzający do slacka, w którym dowiesz gdzie i jak się zarejestrować.
  • Jeżeli masz pytania odnośnie Polskiej Społeczności TYPO3 zapraszamy na kanał slack'a #community-pl. Rozmawiamy tam w języku polskim.
  • Pytania dotyczące samego TYPO3 zadawaj po angielsku na stackoverflow oznaczając je tagiem "typo3". Następnie posługując się linkiem do tego pytania postaraj się zachęcić ludzi z kanału slack'a #typo3-cms lub bardziej pasujących kanałów tematycznych, żeby na nie odpowiedzieli.
  • Możesz też oczywiście zadawać pytania na slacku bez zakładania wątków na stackoverflow, ale wówczas wiedza ta nie jest indeksowana przez googla i część osób nie będzie chciała Ci z tego powodu pomagać.
  • Dla części osób dzielących się wiedzą ważne jest też budowanie reputacji na stackoverflow. Jest to kolejny powód dla którego powinieneś zadawać pytania na stackoverflow by zwiększyć swoje szanse na znalezienie odpowiedzi. Pamiętaj, żeby oceniać odpowiedzi!
Tematy bez nowych odpowiedzi

Brak wyświetlania treści w templatkach


Autor Wiadomość
Napisane: 16.01.2009 [17:32]
sferis
Twórca tematu
zarejestrowany: 14.11.2008
Posty: 6
Witam.
Zrobiłem swoją pierwszą templatkę na podstawie artykułów z numerów 0/2008 i 1/2008. Wszystko jest OK. Menu się wyświetla, stopka, logo itp. itd. Ale nie wyświetla się dodana treść przez panel admina ...

Link do strony

Z góry dzięki za pomoc.
Napisane: 17.01.2009 [22:48]
sczanie
zarejestrowany: 23.09.2008
Posty: 122
Zrob update w EM

Życie jest zmianą... Jeśli przestaniesz się zmieniać, przestaniesz żyć.
Napisane: 22.01.2009 [09:19]
sferis
Twórca tematu
zarejestrowany: 14.11.2008
Posty: 6
Zadziałało. Dzięki icon_biggrin.gif