| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Napisane: 27.10.2009 [10:54]
|
|
|
m_kola
Twórca tematu
|
Mam zmajstrować taką bazę kandydatów. Chodzi o to, że np rekrutujący może sobie stworzyć jakiś opis danego kandydata, przypisać go np. do jakiejś kategorii (np czy się nadaje czy nie) i podłączyć skan jego cv i listu motywacyjnego. Konieczna jest możliwość wyszukiwania po np. miejscowości albo przypisanej kategorii. Pomyślałem, że skoro mam już stronę na TYPO3 i ta osoba korzysta już i ma konto w BE to aż się prosi o odpowiedni EXT Macie jakieś pomysły? Oprzeć to na jakimś CRMie? Wiem, że to burzy wszystko czego was uczono, ale prawda i fałsz istnieją. Tylko dlatego, że nie znacie prawidłowej odpowiedzi, może nawet nie ma takiej możliwości, nie czyni waszej decyzji dobrą, ani nawet niezłą. Sprawa wygląda prościej. Jest ona po prostu zła.
......................................................................... www.katalog.optiweb.pl - Darmowy katalog linków |
|
Napisane: 27.10.2009 [12:06]
|
|
|
biesior
admin
|
Hm a co z repozytorium? Zobacz np. to rozszerzenie: http://typo3.org/extensions/repository/view/dmmjobcontrol/current/ Sesja wygasła, zaloguj się, żeby się wylogować.
T3CI Certified Level 2 TYPO3 Night Crew Member. KO System enthusiast |
|
Napisane: 27.10.2009 [12:15]
|
|
|
m_kola
Twórca tematu
|
biesior napisał/a Hm a co z repozytorium? Zobacz np. to rozszerzenie: http://typo3.org/extensions/repository/view/dmmjobcontrol/current/ To już mam, chodzi o to, że rekrutacja odbywa się nie tylko drogą elektroniczną ale i przez spotkania. Rekrutujący skanuje sobie cv i lm a następnie dołacza do tej bazy. Wiem, że to burzy wszystko czego was uczono, ale prawda i fałsz istnieją. Tylko dlatego, że nie znacie prawidłowej odpowiedzi, może nawet nie ma takiej możliwości, nie czyni waszej decyzji dobrą, ani nawet niezłą. Sprawa wygląda prościej. Jest ona po prostu zła.
......................................................................... www.katalog.optiweb.pl - Darmowy katalog linków |
|
Napisane: 28.10.2009 [10:21]
|
|
|
biesior
admin
|
m_kola napisał/a To już mam, chodzi o to, że rekrutacja odbywa się nie tylko drogą elektroniczną ale i przez spotkania. Rekrutujący skanuje sobie cv i lm a następnie dołacza do tej bazy. Zatem utwórz osobną grupę BE adminów, która będzie miała dostęp wyłącznie do dodawania aplikacji z poziomu BE... Poza wszystkim osoba zarządzająca może po prostu... wprowadzić aplikację danego "off-line'owego" usera za pomocą tego samego formularza co pozostali i w uwagach wpisać, że aplikacja wprowadzona przez administratora. Sesja wygasła, zaloguj się, żeby się wylogować.
T3CI Certified Level 2 TYPO3 Night Crew Member. KO System enthusiast |