Uwaga! Od sierpnia 2017 forum jest w trybie tylko do odczytu.

Dlaczego? Dlatego, że społeczność TYPO3 przeniosła się na slack'a i stackoverflow:
  • Przeczytaj artykuł wprowadzający do slacka, w którym dowiesz gdzie i jak się zarejestrować.
  • Jeżeli masz pytania odnośnie Polskiej Społeczności TYPO3 zapraszamy na kanał slack'a #community-pl. Rozmawiamy tam w języku polskim.
  • Pytania dotyczące samego TYPO3 zadawaj po angielsku na stackoverflow oznaczając je tagiem "typo3". Następnie posługując się linkiem do tego pytania postaraj się zachęcić ludzi z kanału slack'a #typo3-cms lub bardziej pasujących kanałów tematycznych, żeby na nie odpowiedzieli.
  • Możesz też oczywiście zadawać pytania na slacku bez zakładania wątków na stackoverflow, ale wówczas wiedza ta nie jest indeksowana przez googla i część osób nie będzie chciała Ci z tego powodu pomagać.
  • Dla części osób dzielących się wiedzą ważne jest też budowanie reputacji na stackoverflow. Jest to kolejny powód dla którego powinieneś zadawać pytania na stackoverflow by zwiększyć swoje szanse na znalezienie odpowiedzi. Pamiętaj, żeby oceniać odpowiedzi!
Tematy bez nowych odpowiedzi

form wyświetla ###LABEL### ###FIELD###


Autor Wiadomość
Napisane: 25.10.2012 [13:41]
ohny
Twórca tematu
zarejestrowany: 15.07.2010
Posty: 117
Po aktualizacji z 4.5 do 4.7
formularz wyświetla tylko coś takiego:

###LABEL### ###FIELD###

Dodałem "Default TS(form)" do static,
ale dalej nic.

Ma ktoś jakiś pomysł?
Napisane: 26.10.2012 [22:58]
erbi
zarejestrowany: 18.02.2008
Posty: 59
Chodzi o standardowy formularz czy to zewnętrzna wtyczka?

Do standardowego default TS(form) nie jest potrzebny,
przechodziłeś przez upgrade wizard w install toolu?

t3go.pl - każdy dzień z TYPO3
Napisane: 30.10.2012 [15:56]
ohny
Twórca tematu
zarejestrowany: 15.07.2010
Posty: 117
tak, chodzi o standardowy formularz.

dodałem default TS(form), ponieważ gdzieś
przeczytałem, że komuś pomogło, więc to
poprostu była próba.

Tak, przechodziłęm przez upgrade wizard w install toolu
i wygląda na to, że wszystko jest ok.

Może jest jakiś konflikt z poprzednią wersją formularza?